BeFetish | Antrenament de Fetish
Uneori da palme, la propriu, si-i place. Are alta intentie de fapt. Amestecata cu dorinte mai puternice si mai traibile. Stie ca hotararea ei duce la abordare dura, la convingere directa.
antrenament de fetish, antrenament, fetish, fetishista, perseverenta, determinare, curaj, intentie, atitudine
15327
post-template-default,single,single-post,postid-15327,single-format-gallery,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Antrenament de Fetish

Antrenament de Fetish

Antrenament de Fetish

Prezenta unei atitudini de fetish in viata reala, justifica trasaturi, ganduri si actiuni care duc de multe ori la hotarari rare pentru o femeie obisnuita. Ca doar stim femeia obisnuita nu abuzeaza de hotarari exagerate si nici de prea mult curaj. Ci merge cu vantul, pleaca din port, dar e des purtata asa mult de valuri, incat crede ca a hoinarit departe, dar vantul tot in port o aduce. In schimb fetishista e hotarata, stie ce vrea, cum si cand vrea sa plece, pleaca, cand vrea sa faca, face.

Uneori da palme, la propriu, si-i place. Are alta intentie de fapt. Amestecata cu dorinte mai puternice si mai traibile. Stie ca hotararea ei duce la abordare dura, la convingere directa. De fel, fetishista are privirea mai directa, se uita in ochi, vorbeste cand priveste, si nu gesticuleaza prea mult. Face mental lucrurile. Stie cine si cum sunt barbatii si are tot timpul asul din maneca. Vine cu propuneri si idei, si prin puterea universului si a intentiei ei, se intampla. Tot ce vrea.

Stie ca atunci cand intentia ei se pune in miscare, depinde doar de timp pana se realizeaza. Antrenamentul vine din perseverenta si puterea intentiei. Ea stie ca cu cat mai mult si des intentioneaza, cu atat mai mult isi fericeste viata. Isi cumpara ce vrea,cand vrea, de la cine vrea. Fetishista nu pune intrebari de vreme, grade afara sau cu ce te imbraci. Ea vrea atentia ta. Daca i-o arati, te apleci. Vezi ce faci :).

No Comments

Post A Comment