BeFetish | Femeia Misterioasa
15462
post-template-default,single,single-post,postid-15462,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Femeia Misterioasa

Femeia Misterioasa

Femeia misterioasa

Ador…. femeile frumoase, inteligente, pasionale si pline de mister, care emana sexualitate si stiu sa se joace cu psihicul barbatilor, stiu ce isi doresc de la viata si stiu cum sa intre in mintea barbatilor si sa-i domine. O femeie inteligenta este cea care stie sa se faca placuta intr-un cerc de prieteni, are personalitate si, totodata, un aer plin de mister in priviri.

Daca vrei sa atragi barbatii fii misterioasa, stai la locul tau si nu incerca sa atragi atentia. Vorbeste doar atunci cand ai ceva de spus si masoara-ti cuvintele. Orice bărbat vrea să cunoască o femeie misterioasă, sexy, care să îi sucească minţile.

Pentru a avea succes si a adauga un plus de atractivitate persoanei tale, se merita ca, la intalnire, sa fii mai rezervata, sa-ti pastrezi un aer misterios, sa nu etalezi totul pe tava. O persoana ocupata este considerata o persoana atractiva, deoarece viata ei pare sa fie plina, chiar daca nu poti fi chiar atat de sigur ca acest lucru nu este de suprafata, avand menirea sa induca o astfel de impresie celor din jur.

Misterul este o provocare si stim cu totii ca provocarea este inerenta in cele mai multe scenarii de intalnire.

Oamenii spun adesea ca respecta pe cineva in masura in care sunt si respectati. Preocupati de rutina de zi cu zi, adesea, se intampla sa nu observe ca au trezit interesul cuiva, ca cineva este preocupat de persoana lor. Aceasta se intampla, mai ales pentru ca esti prea scufundat in propriile preocupari.

Fara sa iti dai seama, promovezi acea imagine de mister cu care te invalui, cel mai adesea, neintentionat. Viata ta pare sa fie perfecta si cei din jur se arata tot mai interesati de persoana ta. Doresc sa stie cat mai multe lucruri legate de tine, incearca sa te cunoasca, sa se apropie de tine.

Este demn de remarcat faptul ca a fi enigmatic si misterios nu inseamna acelasi lucru cu a fi incapatanat si capricios.

Emoţiile unei femei se văd adesea pe faţa ei, în expresii şi reacţii. Dacă vrei să treci drept cea mai misterioasă fiinţă de pe pământ, cel mai bine este să-ţi controlezi reacţiile şi expresiile.

O femeie care ascultă şi este atentă la ceea ce spune un bărbat este deopotrivă percepută ca o raritate (în mintea bărbaţilor, majoritatea femeilor vorbesc prea mult), dar şi ca o creatură misterioasă.

No Comments

Post A Comment