BeFetish | Vrei la noi sau stai acasa?
Cinstirea noastra vine din evolutia ta. Tine minte: tu decizi, daca vrei sa stai la vase sau le dezvoltare BeFetish.
la noi, stai acasa, cureti cartofi, speli vase, antrenament, mintea, muschi,
15332
post-template-default,single,single-post,postid-15332,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Vrei la noi sau stai acasa?

Vrei la noi sau stai acasa?

dsc_0876

Ce faci? Cureti morcovi, speli vasele sau vrei sa vii sa incepi sa te dezvolti? Noi asta facem, dam vasele altora care nu vor sa se dezvolte. Insa daca TU vrei sa o faci. Suna-ne!

Stii ca uneori, cel mai mult timp il pierzi cu chestii de rutina. Insa sunt sigur ca stii ca mintea e un muschi. Daca il bagi la vase, acolo va ramane, daca, in schimb, il antrenezi, te maresti intelectual. Retii mai mult, creezi mai mult, etc. BeFetish face antrenament cu tine. El iti da tema pentru acasa. Nu dintr-aia de mate, nici fizica, ci de invatat cum suntem noi ca oameni, ce vrem, ce nevoie avem, ce dorinte, si cum ajungem la ele. Lucrand intr-un domeniu virtual, noi facem training-uri despre cum sa-ti folosesti mintea.

Prin cuvinte, atitudini si simbolistica acestora. Cu ele poti cuceri orice om. Atata timp cat vrei sa intri in echipa noastra, iti asumi dezvoltarea. Lucram cu fete perseverente si capabile de dezvoltare. Fetishul inseamna un rol. Ca tu il faci real sau fictiv, e alegerea ta. Daca totusi nu esti capabila inca, dar toate simturile tale spun ca vrei sa ajungi sa fii, ia telefonul si suna-ne. Cinstirea noastra vine din evolutia ta. Tine minte: tu decizi, daca vrei sa stai la vase sau la dezvoltare BeFetish.

No Comments

Post A Comment